Yleistä

Kustcompany.com on Kust Kompaniet ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kust Kompaniet, (Itälahdenkatu 22A, 00210 Helsinki). Kustcompany.com pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi pidätämme oikeuden tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknsiestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. 

 

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kaikilla yleisimmillä maksukorteilla ja verkkopankissa.

 

Toimitus ja toimituskulut

Toimituskulut ovat seuraavat:

- Nouto Postin toimipisteestä tai automaatista: € 6,90.

- Ovelle paketti: € 11,90.

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Kun tilauksesi arvo ylittää €80,00 on toimitus maksuton lähimpään Postin toimipisteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

 

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Pääsääntöisesti otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumisesta seuraavana arkipäivänä. Toimitusajat ovat arvioita eivätkä sido myyjää. Kustcompany.com ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista mikäli tuote viivästyy meistä johtumattomista syistä.

 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksesta tulee poikkeuksetta ilmoittaa asiakaspalveluun info@kustcompany.com ennen palautusta. Tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, tuotelaput alkuperäisesti kiinnitettynä ja tuote käyttämätön.

Tilauksen mukana toimitetaan erillinen palautuslomake/ohje.

 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 

info@kustcompany.com tai 0400 608 305.